Objavljen plan cijepljenja za sljedeći tjedan: Punktovi u Šibeniku, Kninu, Vodicama i Primoštenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijski zavod za javno zdravstvo objavio je plan cijepljenja za sljedeći tjedan na više punktova u županiji.

 

Mobilni tim Doma zdravlja Šibenik cijepi u utorak, 30. studenog u SD Baldekin u Šibeniku, ujutro od 9 do 12 sati i poslijepodne od 15 do 18 sati, za osobe koje se odazovu na javni poziv.

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije cijepi u:

  • utorak, studenog u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo, M. Gupca 74 od 12 do 13 sati zdravstvene radnike i trudnice;
  • četvrtak, 2. prosinca u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo, M. Gupca 74 od 12  do 13 sati zdravstvene radnike i trudnice;
  • subotu, 4. studenog 2021. u SD Baldekin u Šibeniku, S. Radića 44, od 9 do 12 sati, za osobe koje se odazovu na javni poziv.

 

Mobilni tim Opće bolnice Šibensko-kninske županije cijepi u srijedu, 1. prosinca u prostorijama u krugu OB ŠKŽ između zgrade poliklinike i Odjela pedijatrije, od 9 do 12 sati, za osobe koje se odazovu na javni poziv.

Mobilni tim Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije cijepi u Vodicama, u petak, 3. prosinca, u prostorijama Kulturnog centra Vodice, Ive Čače 8, od 16 do 18 sati, za osobe koje se odazovu na javni poziv.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani svaki radni dan od 9 do 12 sati, a cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Ljekarna Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Comirnaty – Biotech/Pfizer, i to u:

 

U ponedjeljak, 29. studenog u prostorijama ljekarne Primošten, Grgura Ninskog 22 (022/570-305) od 10 do 11 sati i  utorak, 30. studenog u prostorijama ljekarne Baldekin Šibenik, Stjepana Radića 56A (022/332-068) od 14,00 do 15,30 sati.

 

 

Cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme ‘cijepise.zdravlje.hr’ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije.


Pratite nas i na društvenim mrežama: