Četiri vrste cjepiva

Objavljen plan cijepljenja za sljedeći tjedan: Punktovi u Šibeniku, Kninu, Vodicama i Drnišu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijski zavod za javno zdravstvo objavio je plan cijepljenja za sljedeći tjedan na više punktova u županiji.

U Šibeniku mobilni tim Doma zdravlja Šibenik cijepi u utorak, od 9 do 12 sati i od 15 do 18 sati te u subotu od 9 do 12 sati u SD Baldekin sve osobe koje se odazovu na javni poziv. Zavod za javno zdravstvo cijepit će zdravstvene radnike i trudnice u utorak i četvrtak, od 12 do 13 sati, u prostorijama Zavoda.

Mobilni tim Opće bolnice Šibensko-kninske županije cijepi u srijedu u prostorijama u krugu OB ŠKŽ između zgrade poliklinike i Odjela pedijatrije, od 9 do 12 sati osobe koje se odazovu na javni poziv.

U Vodicama mobilni tim Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije cijepi u petak, 26. studenog, u prostorijama Kulturnog centra Vodice, Ive Čače 8, od 16 do 18 sati osobe koje se odazovu na javni poziv.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani svaki radni dan od 9 do 12 sati, a cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv. Cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

U Drnišu u prostorijama Doma zdravlja Drniš organizirani su punktovi u subotu, 27. studenog od 9 do 12 sati za one koji se odazovu na javni poziv.

Ljekarna Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Comirnaty – Biotech/Pfizer, i to u srijedu, 24. studenog u prostorijama ljekarne Baldekin Šibenik, Stjepana Radića 56A (022/332-068) od 13.30 do 15.30 sati.

Također, cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

– Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme ‘cijepise.zdravlje.hr’ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije. Također, pozivaju se na cijepljenje i osobe bez najave da se odazovu javnom pozivu u terminima kako je navedeno. Potrebno je sa sobom ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu – poručili su iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.