Brojni punktovi

Objavljen plan cijepljenja za sljedeći tjedan, provjerite raspored

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijski zavod za javno zdravstvo objavio je plan cijepljenja za sljedeći tjedan, od 10. do 16. siječnja na više punktova u županiji.

Mobilni tim Doma zdravlja Šibenik cijepi u utorak,11. siječnja  u Sportskoj dvorani Baldekin u Šibeniku, ujutro od 9 do 12 sati, sve one koji se odazovu na javni poziv. U četvrtak, 13. siječnja cijepljenje je u Tisnom, u ordinaciji DZ Šibenik, od 12 do 14 sati, za osobe koje se odazovu na javni poziv.

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije cijepi u

– utorak, 11.siječnja u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo od  12  do 13 sati zdravstvene radnike i trudnice;

– četvrtak, 13.siječnja u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo, M. Gupca 74 od 12 do 13 sati zdravstvene radnike i trudnice;

– subota, 15.siječnja u SD Baldekin u Šibeniku, ujutro od  9 do 12 sati za osobe koje se odazovu na javni poziv.

Mobilni tim Opće bolnice Šibensko-kninske županije cijepi u srijedu, 12. siječnja u prostorijama u krugu OB ŠKŽ između zgrade poliklinike i Odjela pedijatrije, od 9 do 12 sati osobe koje se odazovu na javni poziv.

Ljekarna Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Comirnaty – Biotech/Pfizer, i to u srijedu,12. siječnja u prostorijama ljekarne Baldekin Šibenik, (022/332-068) od 13.30 do 15.30 sati.

Ljekarne Joukhadar Podružnica Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Janssen (johnson&johnson), i to u petak, 14.siječnja  u prostoriji ljekarne u Šibeniku, Ulica Narodnog preporoda 1 (022 351-098) od 19 do 20 sati.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

U Drnišu u prostorijama DZ Drniš provodi se cijepljenje svakog radnog dana u svim ordinacijama obiteljske medicine za vrijeme radnog vremena ordinacije i uz prethodnu najavu.

Cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme ‘cijepise.zdravlje.hr’ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije.

Pozivaju se na cijepljenje i osobe bez najave da se odazovu javnom pozivu u terminima kako je navedeno. Potrebno je sa sobom ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: