Sve četiri vrste cjepiva

Objavljen plan cijepljenja u Šibensko-kninskoj županiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijski zavod za javno zdravstvo objavio je plan cijepljenja za sljedeći tjedan na više punktova u županiji.

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije cijepi  utorak u prostorijama Zavoda, M. Gupca 74, Šibenik, od 12 do 14 sati osobe koje se odazovu na javni poziv. U četvrtak  u prostorijama Zavoda, M. Gupca 74, Šibenik, od 12 do 14 sati osobe koje se odazovu na javni poziv. U subotu se cijepi u SD Baldekin u Šibeniku, S. Radića 44, od 9 do 11 sati osobe koje se odazovu na javni poziv.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani svakog ponedjeljka, srijede i petka od 9 do 12 sati cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv. Cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Ljekarna Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Comirnaty – Biotech/Pfizer, i to u četvrtak u prostoriji ljekarne u Vodicama, Roca Pave 6 (tel. 022/443-168) od 16 do 19 sati i petak u prostoriji ljekarne Pirovac, Trg Domovinskog rata 17 (tel. 022/467-099) od 9 – 11,00 sati.

 

Cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme ‘cijepise.zdravlje.hr’ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije.

Pozivaju se na cijepljenje i osobe bez najave da se odazovu javnom pozivu u terminima kako je navedeno. Potrebno je sa sobom ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.