Provjerite kad i gdje

Objavljen novi plan cijepljenja za Šibenik, Knin i Drniš

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijski Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije objavio je novi plan cijepljenja koji vrijedi od danas do 9. siječnja.

Mobilni tim Doma zdravlja Šibenik cijepit će zainteresirane građane u utorak 4. siječnja u Sportskoj dvorani Baldekin od 9 do 12 sati.

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije cijepi u utorak, 4. siječnja u vlastitim prostorijama zdravstvene radnike i trudnice od 12 do 13 sati, a u subotu 8. siječnja od 9 do 12 sati sve zainteresirane građane koji se odazovu na javni poziv.

Mobilni tim Opće bolnice Šibensko-kninske županije cijepi u srijedu 5. siječnja u prostorijama u krugu bolnice između zgrade poliklinike i Odjela pedijatrije, od 9 do 12 sati sve osobe koje se odazovu na javni poziv.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati. Cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv,

U Drnišu u prostorijama DZ Drniš provodi se cijepljenje svakog radnog dana u svim ordinacijama obiteljske medicine za vrijeme radnog vremena ordinacije i uz prethodnu najavu.

Cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama. Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva, a iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo ističu da su sva cjepiva registrirana u EU, podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: