Na svom Facebook profilu

Nikola Blažević se oglasio o prometnoj koju je izazvao prije tri tjedna: ‘Moguće da je riječ o udaru na mene’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pritisnut medijskim napisima, kandidat za gradonačelnika Knina Nikola Blažević, oglasio se na svom Facebook profilu o prometnoj nesreći koju je izazvao prije otprilike tri tjedna.

– Dana 12. travnja službenim vozilom Šibensko-kninske županije počinio sam prometni prekršaj, oštetivši vjetrobransko staklo na vozilu. U međuvremenu, jedanaest dana bio sam u izolaciji zbog zaraze korona virusom s razvijenim simptomima bolesti. U tom razdoblju i u takvom stanju telefonski sam kontaktirao nadležne županijske službe te dopuštam mogućnost da sam dio sadržaja o navedenim događanjima nejasno ili neodređeno interpretirao. Nakon prestanka izolacije zaprimio sam poziv policije i istima se odazvao na obavijesni razgovor.  Sve što je bitno o navedenom događaju (vrijeme radnje, mjesto i okolnosti događaja) rekao sam policiji, priznavši krivnju za počinjeni prekršaj. Ujedno sam preuzeo odgovornost za svu materijalnu i nematerijalnu štetu koja će proizaći iz predmetnog prometnog prekršaja – napisao je Blažević.

Za kraj, Blažević je postavio pitanje je li riječ o udaru na njega budući da je u tijeku predizborna kampanja te da se ni ne treba čuditi ukoliko je zaista to stvari.

– Zaključno, ljudski je i griješiti i priznati grešku, no pitanje je je li sve što se događa udar na mene ili na ono što predstavljam. Predizborno je vrijeme pa se ne treba ničemu čuditi. Kako bilo da bilo, idemo dalje. Toliko o svemu tome – zaključio je Blažević.


Pratite nas i na društvenim mrežama: