Dujićev odgovor SDP-u

Nema odgode sjednice Skupštine Šibensko-kninske županije: ‘Ne treba stvarati bespotrebnu paniku među građanstvom’Foto: arhiva

Sjednica Županijske skupštine, zakazana za četvrtak 12. ožujka, održat će se u predviđenom terminu, odgovor je predsjednika Županijske skupštine Nediljka Dujića SDP-ovoj vijećnici Aniti Jakšić na otvoreno pismo u kojem traže odgodu.

‘Sukladno odluci i preporukama Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije te preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sjednica Županijske skupštine, zakazana za četvrtak 12. ožujka,  održat će se u predviđenom terminu. Sjednica će se održati u dvorani Kulturnog centra Vodice koja zadovoljava sve tehničke uvjete te propisane preporuke stručnih službi. Osigurat će se sredstva za dezinfekciju na ulazu u dvoranu, a prostorija i zadovoljava uvjet potrebne udaljenosti među osobama budući da broji 260 sjedećih mjesta, a Skupštini u praksi nazoči ne više od 70 osoba, odnosno 42 vijećnika plus tehničko osoblje i predstavnici medija.  Napominjem i kako je riječ o redovnoj aktivnosti koja ne ugrožava širu populaciju, a javnost sjednicu može pratiti i putem audiostream prijenosa’, poručio je Dujić.

Svi koji obnašaju dužnosti od javnog značaja u ovim trenucima zaštite od koronavirusa moraju pokazati primjer odgovornog ponašanja.

‘Trebamo pokazati primjer odgovornog ponašanja, istovremeno ne stvarajući bespotrebnu paniku među građanstvo, a još manje prikupljajući jeftine političke poene pišući otvorena pisma posredstvom lokalnih medija’, kaže za kraj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.