Sretno u pronalaženju posla

Neke tvrtke zapošljavaju virusu unatoč. Provjerite ponudu

Isustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno.

Aluflexpack Novi traži pojačanje na pozicijama: radnik u praoni (m/ž), strojar (m/ž), smjenski poslovođa (m/ž), operator (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Rok prijave je 15. travnja. Potrebne su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Smart flex za klijenta traži tehničara na terenu (m/ž). Mjesto rada je Knin. Rok prijave je 31.ožujka. Potrebno je više osoba za rad minimalno SSS tehničkog, telekomunikacijskog ili računarskog usmjerenja. Traže se spremnost na rad na terenu, fokusiranost na točnost i kvalitetu pruženih usluga, vozačka dozvola B kategorije. Potražite kako aplicirati putem linka.

Ivanal zapošljava elektroničara (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 15. travnja. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od popravka elektronike, hidraulike na strojevima za tlačno lijevanje i obradu odlijevka. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite kako aplicirati.

Vile Matilde zapošljava pizza majstora (m/ž) u Vodicama. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Poslodavac osigurava smještaj. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Roveredo traži prodavača nautičke opreme (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica. Prijave su otvorene do 31.ožujka. Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva u trgovini, osnovno razumijevanje tehnologije pomorstva i ribarstva, računalne vještine, sposobnost rada u glavnim programima. Provjerite kako aplicirati na linku.

Mate, mesarski obrt, traži radnika u fast food-u (m/ž). Mjesto rada je Tribunj. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi samački smještaj. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet za zaposlenje. Detalje potražite na linku.

Hotel Imperial Vodice zapošljava sobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), kuhara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), konobara (m/ž), čistača (m/ž), skladištara namirnica u kuhinji (m/ž), mesar (m/ž), recepcionar (m/ž), kućni majstor (m/ž), vrtlar (m/ž), točitelj pića (m/ž), servir (m/ž). Mjesto rada su Vodice. Rok prijave je 6.travnja. Provjerite uvjete prijave ovdje.

Pulaka traži majstora brodomontera (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 11.travnja. Potrebno je radno iskustvo od minimalno tri godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao se odnosi na poslove brodomontera u brodogradilištu. Provjerite više na linku.

Obrt za usluge Krka zapošljava čistača (m/ž). Lokacija rada je Lozovac. Rok prijave je 5.travnja. Potrebno je više osoba za rad. Posao se odnosi na održavanje sanitarija i okoliša. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Kruščica traži sobara (m/ž) u Rogoznici. Rok prijave je 31.ožujka. Potrebno je više osoba za rad. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Detalje o prijavi nađite ovdje.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama: