Javni poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU

Natječaj za Hrvatski otočni proizvod otvoren je do 29. siječnja 2021.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za dodjelu oznake ‘Hrvatski otočni proizvod’ za 2020. godinu. Poziv je otvoren do 29. siječnja 2021. godine.
Oznaka ‘Hrvatski otočni proizvod’ može se dodijeliti tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači. Ona se dodjeljuje godišnje u vidu plakete i makete, onim proizvođačima koji imaju sjedište tvrtke na otocima i koji nominirane proizvode izrađuju na otocima. A stručno mišljenje o zadovoljavanju uvjeta i kriterija stjecanja prava na uporabu oznake donose neovisne stručne komisije.
Prijedlog odluke o dodjeli oznake ‘Hrvatski otočni proizvod’ donosi Savjet projekta, a konačnu odluku ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ministarstvo s nositeljima oznake sklapa ugovor o pravu uporabe oznake ‘Hrvatski otočni proizvod’.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.