Dino Rađa brani Đokovića

‘Naravno da nije baza sr** po Anti i Mati, a Novak je učinio sve da nam pomogne u spašavanju sezone’Foto: Facebook

Dino Rađa, košarkaški velikan, odlučio je javno stati u obranu Novaka Đokovića nakon ‘mora’ iznesenih kritika koje zadnjih dana pljušte na račun Nole, prvog svjetskog reketa zbog organizacije teniskog spektakla u Zadru.

Rađa je na svom Facebook profilu napisao da mu se čini kako se vodi natjecanje tko će više popljuvati Đokovića koji je učinio sve da pomogne nama Hrvatima u promociji i spašavanju barem dijela turističke sezone.

– Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz i tako dalje. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili – napisao je Rađa između ostaloga na Facebooku.

Bez obzira na status i imanje, kako navodi Dino, svi smo podložni virusima i moramo se bolje držati uputa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.