Nagrade učenicima, zahvalnica školi: Šibenska Gimnazija nagrađena za doprinos obrazovanju FER-ovaca

Na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) Sveučilišta u Zagrebu povodom Dana Fakulteta koja se održala ove srijede, uručena je zahvalnica Gimnaziji Antuna Vrančića za istaknuti doprinos u srednjoškolskom obrazovanju studenata FER-a. Zahvalnicu je primio ravnatelj Josip Paić, a dodijeljene su i nagrade najbolje rangiranim kandidatima na razredbenom postupku pri upisu na FER u akademskoj godini 2018./2019.

Uz zahvalnice, uručene su i nagrade bivšim učenicima Gimnazije za postignuti uspjeh na prvoj godini studija Dominiku Batiću i Krešimiru Dodigu. U svečanoj dvorani ravnatelj šibenske Gimnazije susreo se s docenticom Željkom Lučev i asistentom Markom Gulinom, bivšim učenicima GAV-a.

20171115_131857 20171116_114659

Kako javljaju iz Gimnazije, učenik Luka Dragutin, maturant posljednje generacije koja je izašla iz Gimnazije, upisao je preddiplomski studij FER-a i na temelju uspjeha na razredbenom postupku je nagrađen nagradom fakulteta koja se dodjeljuje najboljim učenicima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.