Testirane 84 osobe

Na području županije sedam novooboljelih od koronavirusa. Još jedan pacijent završio u bolnici

Odjel za infektivne bolesti

Ukupno sedam osoba pozitivno je na koronavirus u protekla 24 sata na području naše županije, od kojih je četvero bilo u samoizolaciji kao kontakt oboljele osobe. Riječ je o tri osobe iz Šibenika, dvije iz Knina, jednoj iz Vodica i jednoj iz Kijeva.

– S današnjim danom broj oboljelih u našoj županiji popeo se na 27, od kojih je devet u Šibeniku, 11 u Kninu, četiri na području Vodica i po jedna osoba u Tisnome, Drnišu i Kijevu. Dvije oboljele osobe su hospitalizirane na odjelu infektologije šibenske bolnice, dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji na kućnom liječenju – izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Do ovog trenutka pod zdravstvenim nadzorom i mjerama samoizolacije nalazi se 132 osobe, od kojih je 112 kontakt s COVID-19 pozitivnom osobom. U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske nisu evidentirali kršenja mjera samoizolacije. Od jučer je testirano 84 osobe.

– I dalje apeliramo na građanstvo da se pridržavaju svih preporuka i mjera, budimo odgovorni za svoje i zdravlje naših bližnjih – pozivaju iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.