Najviše novooboljelih u Šibeniku

Na liječenju u županijskim bolnicama 72 osobe, u Šibeniku preminuo muškarac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 62 osobe su oboljele od COVID-19 infekcije, a u šibenskoj bolnici preminuo je muškarac (1953. godište).

Oboljelo je 30 osoba s područja Šibenika, po devet osoba s područja Vodica i Bilica, četiri osobe s područja Skradina, po dvije osobe s područja Murtera i Rogoznice te po jedna osoba s područja Drniša, Knina, Tisnog, Unešića, Primoštena i Pirovca.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 197 uzoraka.

Trenutno je 648 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 54 osobe, od kojih je 12 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 18 osoba.Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1266 osoba. Od toga je 1259 bliskih kontakata oboljelih, a za sedam osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.