Prošli tjedan utvrđeno 139 prekršaja

Muškarac (45) napuhao 1,84 promila. Trijeznio se u policiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska policija zaustavila je u petak 45-godišnjaka dok je vozio Citroena šibenskih tablica pri čemu mu je izmjereno 1,84 promila alkohola u krvi.

Vozač je zadržan u policijskim prostorijama do otrježnjenja te je uz Optužni prijedlog priveden u Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U proteklom tjednu na našem području dogodilo se sedam prometnih nesreća u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene. Najčešći uzroci nesreća bili su neprilagođena brzina i nepropisno pretjecanje.

Policija je utvrdila ukupno 139 prekršaja od čega je najviše bilo za brzu vožnju, nekorištenje pojasa i upotrebu mobitela za vrijeme vožnje, a iz prometa je isključeno osam vozača i tri vozila.

– Unatoč trenutnoj situaciji u svezi epidemije virusom ‘Covid-19’ na prometnicama je, po nadolazećim povoljnim vremenskim uvjetima, uočen pojačani promet motocikala i mopeda, stoga apeliramo na vozače da poštuju prometne propise te posebno pripaze na brzinu i oduzimanje prednosti prolaska – priopćili su iz PU šibensko-kninske.


Pratite nas i na društvenim mrežama: