Selekcijski postupak

MUP traži mlade snage: Početkom lipnja u Zadru testiranje kandidata iz PU šibensko-kninske

Ilustracija/Mup.hr

Kandidati i kandidatkinje s područja Policijske uprave zadarske, šibensko-kninske i ličko-senjske, koji ispunjavaju uvjete za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajca, trebaju 3. lipnja doći na selekcijski postupak koji će se održati u Osnovnoj školi Šime Budinić u Zadru, s početkom u 8 sati, izvijestili su iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP).

Kandidati i kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

Iz MUP-a pozivaju kandidate da se pridržavaju točnog vremena dolaska i poštivaju pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red bit će isključen iz natječajnog postupka.

Kandidatkinje i kandidati sa sobom moraju ponijeti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta, dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te sportsku opremu – tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik, radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su psihologijsko testiranje i testiranje tjelesne motoričke sposobnosti.

– Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja. Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor. Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka – priopćeno je iz MUP-a.

Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.