Ukupno 17 aktivnih slučajeva

Mlađi muškarac iz Vodica obolio od Covid-19. Prvi je pacijent na Odjelu infektologije u novom valu epidemije

Mlađi muškarac iz Vodica obolio je od Covid-19, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije. Muškarac je kontakt poznate oboljele osobe i nalazi se na Odjelu infektologije šibenske bolnice.

U ovom trenutku 17 je aktivnih slučajeva oboljenja na području naše županije, od kojih je devet u Kninu, tri na području Vodica, tri u Šibeniku i po jedna osoba u Tisnome i Drnišu.

Do ovog trenutka pod zdravstvenim nadzorom i mjerama samoizolacije nalazi se 118 osoba, od kojih je 98 kontakta s COVID-19 pozitivnom osobom. U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjere samoizolacije, pa tako niti kršenja te mjere. Od jučer je testirano 109 osoba.

– Unatoč porastu broja oboljelih,  epidemiološka situacija u našoj županiji je pod kontrolom. I dalje apeliramo na građane da se odgovorno pridržavaju svih epidemioloških preporuka jer jedino odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje virusa – poručili su iz Stožera.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr 

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.