Čak četiri iz OŠ Brodarica

Ministarstvo izabralo najuspješnije obrazovne radnike, a među njima je i šest nastavnica iz naše županije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Povjerenstvo Ministarstva znanost i obrazovanja za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021, a među njima je pet učiteljica i jedna nastavnica iz naše županije – Ivana Križanac, Sandra Lacić, Pastuović Branka, Mira Radović, Višnja Šuperba i Martina Jerković.

Martina Jerković iz Srednje škola Ivana Meštrovića u Drnišu nagrađena je za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.

Ivana Križanac iz Osnovne škole Brodarica za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, autorstvo i suautorstvo stručnih knjiga, sudjelovanje u realizaciji projekata te rad na unaprjeđenju rada škole.

Višnja Šuperba iz Osnovne škola Brodarica nagrađena je za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, projekti, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Sandra Lacić, također iz OŠ Brodarica nagrađena je za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Još jedna učiteljica iz OŠ Brodarica, Branka Pastuović, nagradu je dobila za izniman doprinos struci za mentorstvo učenicima, održavanje predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, autorstvo i suautorstvo, izrada obrazovnih sadržaja, rad na projektima te rad na unaprjeđenju škole.

Mira Radović iz Osnovne škole Domovinske zahvalnosti u Kninu, nagrađena je za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika za nagrađivanje odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te unaprjeđenje rada škole.

– Iskreno čestitamo najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima u školskoj godini 2020./2021. te im želimo uspješan nastavak rada, osobito u ovim izazovnim vremenima – poručili su iz Ministarstva.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.