Sudjelovao na obilježavanju Dana općine Tisno

Milanović u Tisnom: ‘Ja savjeta za vas nemam, vi znate što je najbolje za vas i idite samo tako naprijed’

Dino Stanin/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Povodom Dana Općine Tisno i blagdana sv.Martina u petak je održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Tisno na kojoj je sudjelovao i predsjednik Zoran Milanović.
– Moj prvi dolazak u Tisno bio je 30. ili 31. kolovoza 2007. godine prije parlamentarnih izbora. U one grozne dane nakon katastrofe na Kornatima, upoznao sam Ivana Klarina, tada mladog stranačkog kolegu, za dvije godine najmlađeg načelnika u Hrvatskoj koji je nakon toga imao tri mandata. Vidim da je ekipa dobra da ste dobro posložili mjesto. Financijski pokazatelji su kakvi treba, turizam se vraća. Ja savjeta za vas nemam, vi znate što je najbolje za vas i idite samo tako naprijed i dalje – poručio je predsjednik Milanović.
Dino Stanin/PIXSELL
Osim predsjednika Milanovića na svečanoj sjednici Općinskog vijeća općine Tisno govorili su predsjednik Općinskog vijeća Nikša Pirjak, načelnik Općine Kristijan Jareb, dogradonačelnik Grada Valpova u ime grada prijatelja Marko Barešić i župan Šibensko-kninske županije Marko Jelić te su dodijeljene nagrade i priznanja općine Tisno.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.