'72 sata bez kompromisa'

Međunarodni volonterski projekt i ove godine u Šibeniku: ‘Želimo izaći iz vlastite udobnosti’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Međunarodni volonterski projekt ’72sata bez kompromisa’ bit će i ove godine  održan u Šibeniku od 14. do 17. listopada u organizaciji mladih iz župe Meterize.

– Tradicionalno, četvrtak kao prvi dan projekta rezerviran je za program otvaranja koji uključuje svetu misu, podjelu akcija te upoznavanje voditelja i volontera s istim akcijama.  Ekološke, socijalne i radne akcije predviđene su za petak i subotu, a nedjelja kao kraj i zahvala za provedeni volonterski projekt – ističu organizatori.

Želite se iskušati i pokazati svoje umijeće bojenja zidova, pravi si vrtlar, kreativnost ti nije strana, a želiš učiniti i nešto lijepo za svoj grad? Imamo ideju kako provesti vikend! Pridruži se ekipi  na volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa – prijave na: http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera ]

Podsjetimo, 72 sata bez kompromisa u Šibeniku se prvi puta održao prošle godine, u razdoblju od 15. do 18. listopada, a projekt su u Šibeniku organizirali mladi koji se okupljaju na Susretima za mlade sv. Jeronima na Meterizama, pod vodstvom župnika fra Ante Bešlića

Sudjelovalo je oko 60 mladih u dobi od 15 do 35 godina u devet različitih volonterskih akcija na području grada Šibenika i okolice. Čistili su i uređivali okoliš, bojili zidove i posadili  mnogo cvijeća.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.