Preporuke Stožera

Medicinska škola od ponedjeljka po novom modelu nastave

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Od ponedjeljka, 22. ožujka nastava u Medicinskoj školi Šibenik odvijate će se po preporuci Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije te prelaze na novi model nastave.
Prvi i drugi razredi nastavu će imati na daljinu te će se ona odvijati u realnom vremenu po rasporedu. Treći razredi te 4 A nastavu također imaju na daljinu, dok će se vježbe u bolnici, vrtiću i laboratoriju odvijati po rasporedu. Četvrtaši, odnosno 4B, 4C i 5A nastavu će imati u školi, kao i vježbe po rasporedu.
Sve detalje možete pronaći na njihovim stranicama.

Od ponedjeljka, 22.3.2021., po preporuci Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije, prelazimo na novi model…

Posted by Medicinska škola Šibenik on Thursday, 18 March 2021

Podsjetimo,Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije donio je, zbog nastavka rasta broja novooboljelih, preporuku za održavanje nastave po kombiniranom modelu u razdoblju od 22. ožujka do 1. travnja 2021. godine.

Ravnateljima osnovnih i srednjih škola preporuča se u razdoblju od 22. ožujka do 1. travnja donošenje odluke o organizaciji nastave prema Modelu ‘C’, odnosno ‘na daljinu’ za učenike od 5. do 8. razreda te učenike svih razreda srednjih škola. Izuzetak su učenici završnih razreda strukovnih škola i maturanti, kao i učenici koji su obvezni obavljati stručnu praksu u školama i kod poslodavaca te učenici umjetničkih škola za koje će nastava biti organizirana po Modelu ‘A’, odnosno u školi.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.