Stožer je u Kninu

Marko Jelić: ‘Očekujemo drugi krug’

FOTO Dusko Jaramaz/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Marko Jelić, nezavisni kandidat za šibensko-kninskog župana, komentirao je izlaznost nakon zatvaranja birališta u 19 sati.

– Izlaznost je dobra, očekivano s obzirom da je biračko tijelo polarizirano. S terena za sada stižu dobre informacije. Očekujemo drugi krug – kazao je Jelić.

Podsjetimo, Jelić na mjesto župana ‘puca’ s pozicije gradonačelnika Knina s koje je prije četiri godine ‘skinuo’ tadašnju gradonačelnicu, HDZ-ovu Josipu Rimac. Uz Jelića kao nezavisnog kandidata za župana Šibensko-kninske županije, kandidatkinja za zamjenicu je Iris Ukić Kotarac s Nezavisne liste Stipe Petrina. Jelićevu kandidaturu za župana podržali su tijekom kampanje brojni načelnici diljem županije, počevši od načelnika Pirovca Ivana Gulama, tribunjskog načelnika Marka Grubelića, načelnika Općine Murter-Kornati Tonija Turčinova, primoštenskog načelnika Stipe Petrine, a podršku su mu izrazili i nezavisni kandidati iz Drniša, Vodixa, Unešića, kao i njegovi dosadašnji zamjenici u Gradu Kninu – Marijo Ćaćić i Kristina Perić.


Pratite nas i na društvenim mrežama: