Odgovorio Milanoviću

Malenica otkrio što mu je rekao Sessa o Mamićevim optužbama te poručio: ‘Nisam došao njuškati na Pantovčak’Foto: arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica nakon sjednice užeg kabineta Vlade otkrio je  što mu je u telefonskom razgovoru rekao predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa o optužbama koje je iznio bivši čelnik Dinama pravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba Zdravko Mamić, piše RTL

– Rekao je da se posljednji puta vidio s Mamićem 2003. i 2004. godine. U potpunosti odbacuje sve njegove navode i optužbe – prepričao je Malenica razgovor s Đurom Sessom. Dodao je da će o eventualnom prebacivanju suđenja Mamiću iz Osijeka na neki drugi hrvatski sud odlučivati Visoki kazneni sud.

Odgovorio je i predsjedniku Milanoviću koji ga je nazvao ‘malim Malenicom koji je njuškao po Pantovčaku jer je želio otkriti kandidata za čelnika Vrhovnog suda’.

Ministar je naglasio je da je nekoliko puta razgovarao s predstojnikom Ureda predsjednika Orsatom Miljenićem, ali da nikada nisu razgovarali o kandidatu za predsjednika ili predsjednicu Vrhovnog suda.

Ništa tamo nisam dolazio ni njuškati i nismo razgovarali ni od jednom kandidatu za predsjednika Vrhovnog suda”, kazao je Malenica.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.