Tjedna analiza prometa

Kroz Pirovac auti jure, a za vikend piju samo cure?

Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Policija je zasutavila 36-godišnjakinju u petak u Šibeniku dok je vozila Renaulta šibenskih tablica te je joj je izmjereno 1,36 promila alkohola u krvi, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Protiv vozačice će biti podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku.

Muškarcu (61) zabilježena je najveća brzina kretanja od 211 kilometara na sat u četvrtak oko 10.43 sati na autocesti A1 u blizini Pirovca dok je vozio Infinitija splitskih tablica te je protiv njega podnesen Obvezni prekršajni nalog od pet tisuća kuna.

Na istom mjestu oko 13.20 sati uhvaćen je 53-godišnjak dok je vozio BMW-a makraskih tablica 206 kilometara na sat te mu je na licu mjesta naplaćena kazna od pet tisuća kuna.

U subotu oko 10.20 sati, također na autocesti u blizini Pirovca 38-godišnjak je vozio Volkswagena splitskih tablica 206 kilometara na sat te je protiv njega podnesen Obvezni prekršajni nalog od šest tisuća kuna.

Na području PU šibensko-kninske proteklog tjedna dogodilo se 11 prometnih nesreća u kojoj su dvije osobe lakše, a jedna teže ozlijeđena. Najčešći uzrok nesreća bila je prebrza vožnja.

Policija je utvrdila i sankcionirala 243 prekršaja od čega najviše za nepropisnu brzinu, nekorištenje pojasa te za nepropisno isključivanje i uključivanje u promet, a ujedno je iz prometa isključeno 15 vozača i četiri vozila.


Pratite nas i na društvenim mrežama: