Klarin proziva Pauka: ‘Ukinili ste nam ‘Hitnu’, a prije mjesec dana i autobusni promet prema otoku’Foto: arhiva
arhiva

Ivan Klarin, načelnik Općine Tisno, putem Facebooka javno je prozvao župana Gorana Pauka. Ukidanje ispostave Zavoda za hitnu medicinu Tisno i dalje je goruća tema na otoku, a Klarin se osvrnuo i na autobusne linije koje prema tom dijelu županije ne voze. Objavu prenosimo u cijelosti.

‘Poštovani župane g. Pauk, što vam je otok Murter napravio da se kao županija na ovakav način odnosite prema nama. Za vašu informaciju trenutno se na otoku Murteru u sva četiri mjesta odmara 47 posto gostiju ako to usporedimo sa 6. mjesecom 2019. što je apsolutni rekord u našoj županiji, ali i šire. Prije pet godina ukinuli ste nam ispostavu zavoda za hitnu medicinu, prije mjesec dana prekinuli ste sav promet autobusima prema našem otoku, a od ove godine niste osigurali ni ljetno dežurstvo liječnika u timu hitne medicinske pomoći za otok Murter. Ne znam da li znate da stanovnika, vikendaša i turista trenutno na otoku ima oko 16 tisuća koji pune vaš županijski budžet. Zar se stvarno svim silama trudite uništiti ovo mjesto gdje živimo, iako mi nije jasno iz kojih pobuda. Župane, sramite se zbog ovog’, stoji u Klarinovoj objavi.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.