Potaknulo ga stanje u stranci

Karamarko u Kninu: ‘Ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a’

U Kninu danas, kao što je i najavljeno, boravi i Tomislav Karamarko koji je kazao kako ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsjednika HDZ-a. Poručio je da ga na to potiče loše stanje u stranci, piše Dnevnik.hr

– Moram reći da ozbiljno razmišljam o takvoj mogućnosti – odgovorio je Tomislav Karamarko na pitanje postoji li mogućnost da se kandidira za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

Na takvo razmišljanje potaknulo ga je stanje u stranci.

– Ne procjenjujem da je stanje dobro. Stranka je, u konačnici, izgubila i europske izbore i mislim da je potrebno učiniti niz promjena svih aspekata stranačkog djelovanja. Mislim da je to dovoljno dobar motiv – kazao je Karamarko.

Smatra da je vrh stranke HDZ-a ‘dislociran od stranačkog tijela’ i da se vode paradigme koje ne pripadaju toj stranci. U svoj je uspjeh kao kandidata siguran.

– Ja, ako se kandidiram, ja ću i pobijediti –  uvjeren je Tomislav Karamarko, no o detaljima moguće kandidature nije želio razgovarati, posebice jer se danas obilježava obljetnica Oluje.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.