‘Kamenčići’ u novom i uređenom prostoru u zgradi nekadašnjeg TEF-a

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama ‘Kamenčići’ sinoć je, uz prigodnu svečanost, otvorila novi i uređeni prostor u zgradi nekadašnje tvornice TEF.

Prostor je ‘Kamenčićima’ dodijelio Grad Šibenik, a jučer je konačno uređen na način da zadovoljava potrebe korisnika, kojima udruga organizira svakodnevnu skrb u vidu dnevnog boravka.

1

Sonja Ninić Ševo predsjednica Udruge ‘Kamenčići’ zahvalila je Gradu Šibeniku  i svima ostalima koji su pomogli da udruga ostvari primjerene uvjete za rad te je istaknula da će i dalje nastvaiti s radom za potrebe  korisnika udruge.

3

Gradonačelnik Šibenika  Željko Burić zahvalio je na prigodi da sudjeluje u ovom projektu koji mladim ljudima s poteškoćama u razvoju pruža mogućnost druženja i iskazivanja osobnosti i  kreativnosti.

Na svečanosti, kojoj su nazočili štićenici udruge i  članovi njihovih obitelji te predstavnici Grada Šibenika i ustanova s područja grada Šibenika, upriličen je i prigodan glazbeni program.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.