Jedan poslodavac traži čak 20 radnika u Šibeniku. Provjerite što se još nudi

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Elektrolux trgovina i servis d.o.o. traži voditelja servisa i projektnih poslova (m/ž) i tehničara – administratora servisa i projektnih poslova  (m/ž) u Šibeniku. Poslodavac osigurava samački smještaj. Očekuje se da imate minimalno tri godine iskustva na sličnom poslu, a morate imati i položen vozački ispit B kategorije. Za ostale detalje ovih natječaja, otvorenih do 1. srpnja kliknite na poveznicu.

Ugostiteljski obrt Tropicana, koji je smješten na plaži Vičevica u Vodicama traži konobara (m/ž) za posluživanje hrane i toplih napitaka. Od vas se očekuje da ste kvalificirani konobar ili da imate srednjoškolsko obrazovanje, a morate znati i engleski ili njemački jezik. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Natječaj je otvoren do 16. lipnja. Za detalje o prijavi kliknite ovdje.

Liquidus Projekti d.o.o. zapošljavaju konobara (m/ž), kuhara (m/ž) te pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) u Vodicama. Poslodavac osigurava smještaj, a postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Ako vam je nešto od ovog bilo zanimljivo, kliknite za više detalja.

Obrt Nanini iz sela Prvić Luka traži kuhara (m/ž) za pripremu jednostavnih i složenih jela. Smještaj je osiguran. Poslodavac očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Pizzeria F2 traži pizza majstora (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Mjesto rada je Jadrija. Radi se o sezonskom poslu. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Genus zapošljava medicinskog tehničara (m/ž) sa stručnim ispitom, te licencom za samostalan rad. Područje rada je općina Tisno i Šibensko-kninska županija. Za prijavu morate imati minimalno godinu dana iskustva, položen vozački ispit te vlastiti automobil. Rok prijave je 16. lipnja. Za više detalja kliknite ovdje.

Ugostiteljski obrt Rudina traži kuhara (m/ž), roštiljara (m/ž), konobara (m/ž) te pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Primošten. Radi se o sezonskim poslovima, a poslodavac osigurava smještaj i hranu. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Pit Bull d.o.o. zapošljava zaštitara (m/ž) u Vodicama. Novozaposlena osoba bit će zadužena za zaštitu osoba, imovine, javnih površina, zgrada i objekata. Potrebna je važeća liječnička potvrda te posjedovanje zaštitarske licence. Ako osoba nema licencu, tvrtka će istoj omogućiti polaganje propisanog tečaja za zaštitare. Natječaj je otvoren do 27. lipnja. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Auro Domus d.o.o., hrvatska novčarska institucija specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom, traži djelatnike za rad u mjenjačnici (m/ž) i to u sljedećim gradovima, naseljima i općinama: Biogradu na Moru, Dubrovniku, Hvaru (Hvar), Jelsi (Hvar),  Starom Gradu (Hvar) Korčuli, Makarskoj, Novalji, Podgori, Primoštenu, Rabu, Splitu, Trogiru, općini Tisno, Tribunju, Vodicama, Zadru, mjestu Jezera, Okrugu Gornjem, Visu, Komiži te Skradinu. Radi se o sezonskim poslovima. Glavni uvjet je osnovno znanje rada na računalu. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

OPG Gradina Zvečevo zapošljava pastira (m/ž) za hranjenje, napajanje, čišćenje i čuvanje životinja u naselju Zečevo Rogozničko. Radno iskustvo nije potrebno. Kandidat mora imati završenu osnovnu školu. Želite promjenu i ovaj posao vam se čini zanimljiv? Kliknite na link.

Ankora-nautika d.o.o. traži čak 20 perača brodova (m/ž) u Šibeniku za unutarnje i vanjsko čišćenje brodova. Radi se o sezonskom poslu. Iskustvo nije potrebno. Očekuje se završena srednja škola. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 20.06. možete potražiti na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno prilikom pronalaženja novog posla!


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.