Komentirao i Festival slobode

Jandroković o aferi Rimac: ‘Ako se pokaže da je točno što se piše u medijima, za neke u ovoj administraciji više neće biti mjesta’Foto: arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u emisiji RTL Danas među ostalim je i komentirao aferu Rimac za koju je kazao da treba pričekati kraj istrage.

– Ne želim suditi nikome, ali ako se pokaže da je točno ovo što se piše u medijima onda za neke neće biti mjesta u ovoj administraciji’ – kazao je.

Njega, kaže, Rimac nije kontaktirala na taj način.

Jandroković je komentirao i Festival slobode koji se u subotu održao u Zagrebu, a na kojemu je bio dio zastupnika i zastupnica.

– To je njihovo pravo. Očito tako iskazuju svoj stav. Ja se s tim stavom ne slažem. Smatram da sve ono što smo tamo čuli nije korisno hrvatskom društvu, da su zanemarili potpuno načelo solidarnosti jer ne moraš se bojati sam, ali svojim djelovanje možeš ugroziti drugoga. Cijeli smisao ove borbe protiv koronavirusa je taj da zaštitimo slabe i starije – oni su ti koji su ranjiva skupina i sve mjere koje poduzimamo imaju za cilj zaštititi upravo takve ljude – rekao je.

Cijeli razgovor pročitajte ovdje.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: