Izvrsne prilike za posao čekaju vas ovog tjedna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

CCC, uspješan poljski modni brand koji se bavi proizvodnjom obuće, torbi i dodataka, zapošljava prodavače (m/ž) u Šibeniku. Ako imate smisao za modu, iskustvo u prodaji modnih artikala, krase vas odlične prodajne vještine, a rezultati prodaje vaš su izazov, ovo je idealan posao za vas – prijavite se.

DIV Grupa d.o.o., daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno ima 13 raspisanih pozicija u Kninu. Traženi su djelatnici radnik na pripremi sirovine (m/ž), automehaničar (m/ž), bravar (m/ž) te brojni drugi. Koji? Provjerite na linku i aplicirajte.

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, ima raspisane pozicije u Šibeniku, Zadru i Solinu. Traže se viljuškarist (m/ž), prodavač (m/ž),  pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve pozicije koje imate na raspolaganju i aplicirajte za željeno radno mjesto.

Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu“, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Zadru i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

Tre Allegri d.o.o. zapošljava 2 ugostiteljska djelatnika (m/ž) u Vodicama. Ako imate SSS za konobara ili bilo kojeg drugog smjera, a odlično se snalazite kod posluživanja toplih i hladnih pića u caffe baru, prijavite se.

Mlinar u svoj tim pridružuje prodavača (m/ž) u Zadru. Potrebno vam je šestomjesečno iskustvo rada u maloprodaji, kao i visoka razina ljubaznosti i komunikativnosti te srednja stručna sprema. Ako želite raditi u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, ne oklijevajte s prijavom.

Falkensteiner Hotel & Residences ima 4 raspisane pozicije u Zadru. Bilo da ste sobarica (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž) ili pomoćnik voditelja tehničkog održavanja (m/ž), imate priliku dobiti posao. Provjerite koje uvjete zahtjeva ovaj poslodavac i prijavite se na vrijeme.

Aluflexpack Novi d.o.o. ima raspisan natječaj za strojara 3 (m/ž) u pogonu u Zadru. Potrebno je troje radnika, od kojih se očekuju organizacijske i analitičke vještine, kao i komunikativnost, pozitivan i kreativan duh. Doznajte sve detalje i svoje buduće nadležnosti na linku.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Puli, Rijeci, Zagrebu, Zadru i Splitu, zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.

Dom zdravlja Knin traži 2 doktora/ice medicine u ordinaciji opće/obiteljske medicine. Uvjeti za ovo radno mjesto uključuju završen medicinski fakultet, položen stručni ispit, odobrenje za samostalni rad, hrvatsko državljanstvo, poznavanje rada na osobnom računalu. Više detalja oko načina prijave možete provjeriti na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.