Ispunite kratku anketu

Istraživanje potencijala javnog autobusnog prijevoza na području Šibensko-kninske županijeFoto: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U tijeku je izrada projekta Procjena prijevoznog potencijala javnog linijskog prijevoza putnika na području Šibensko-kninske županije koji je dio cjelovite analize županijskog prijevoza putnika koju provodi Šibensko-kninska županija.

Župan Marko Jelić, sa suradnicima, na ovu temu je održao online sastanak s predstavnicima gradova i općina Šibensko-kninske županije. Na sastanku je prezentirano trenutno stanje te se raspravljalo o mogućnostima unaprjeđenja istoga.

U sklopu predmetne analize, do sada je napravljena detaljna analiza postojeće ponude županijskog prijevoza putnika na području Šibensko-kninske županije (županijske linije i njihov vozni red) te je u tijeku procjena prijevoznog potencijala (broja putnika), a na temelju čega će se u posljednjoj fazi ove cjelovite analize definirati optimalna mreža županijskih linija kao i sam model poslovanja županijskog prijevoza putnika.

Osnovna svrha ove cjelovite analize je unaprjeđenje javnog prijevoza putnika na području Šibensko-kninske županije s ciljem poboljšanja pristupačnosti za sve, bez obzira na prihod i društveni status, a samim time i povećanje kvalitete života stanovnika i posjetitelja naše županije.

Za potrebe izrade ovog projekta izuzetno je važno mišljenje korisnika te je u tu svrhu izrađena anketa o javnom autobusnom prijevozu putnika.

Poveznica na anketu nalazi se OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: