Istječe novi rok za legalizaciju bespravnih objekata, a zahtjevi se mogu predati i u subotu

Iz Šibensko-kninske županije pozivaju vlasnike objekata izgrađenih bespravno do 2011. godine, a koji još nisu podnijeli zahtjev za legalizaciju, to mogu učiniti do 30. lipnja. Zbog toga će pisarnice Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju u sjedištu u Šibeniku, u ulici Kralja Zvonimira 16 te u ispostavama u Kninu, Drnišu i Rogoznici, radit će u subotu od 7 do 15 sati. I u šibenskoj gradskoj upravi sutra će također, od 7 do 15 sati, zaprimati zahtjeve za legalizaciju objekata u pisarnici na adresi Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, Šibenik. Građani zahtjev mogu uputiti i poštom koja mora biti predana prije isteka produljenog roka za legalizaciju.

Podsjetimo država je novim rokom, koji istječe 30. lipnja, omogućila da bespravni graditelji ipak legaliziraju svoje kuće ili stanove. Podsjetimo, rok je već bio istekao i to prije pet godina, no Vlada je odlučila bespravnim graditeljima dati još jednu priliku.

I iz šibenskog Odjela za provedbu dokumenata, prostornog uređenja i gradnju pozivaju građane da iskorite novu priliku i ozakone ono što je protupropisno izgrađeno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.