Informirajte se: Otvoren natječaj za 7. Međunarodni festival animacije Supertoon

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prvi međunarodni festival animacije, Supertoon, u svojih šest izdanja izborio se za mjesto jednog od zapaženijih događaja animiranog filma u regiji. Upravo za vrijeme festivala, Šibenik postaje mjesto susreta umjetničkih produkcija iz svijeta, uključujući glazbu, arhitekturu,umjetnost, dizajn i kompjuterske igre.

Festivalske projekcije tradicionalno se održavaju na biranim lokacijama u samoj jezgri starog grada Šibenika na otvorenom. U sedmom izdanju, Supertoon otvara novu kategoriju studentskog kratkog animiranog filma, a ovim potezom studente žele ovesti u fokus novog izdanja.

Ovim putem pozivaju sve autore i producente kratkih animiranih filmova nastalih poslije 1. sječnja 2015. godine da ih prijave u neku od sljedećih kategorija:

–  Međunarodne konkurencije kratkih animiranih filmova

–  Međunarodne konkurencije kratkih animiranih filmova za djecu

–  Međunarodne konkurencije animiranih glazbenih videa

–  Međunarodne konkurencije animiranih namjenskih filmova

–  Međunarodne konkurencije studentskih kratkih animiranih filmova

supertoon_2

Više informacija o uvjetima natječaja, kategorijama natjecanja i nagradama možete pronaći u Pravilniku festivala. Pažljivo ih pročitajte prije završetka ispunjavanja prijavnice i slanja svoga filma. Registracijom za sudjelovanje na 7. SUPERTOONU smatrati će se kao prihvaćanje festivalskih pravila.

Prilikom prijave filma, podnositelj zahtjeva prihvaća da film može biti izabran za prikazivanje u bilo koju od natjecateljskih kategorija ili  u popratnom dijelu programa. Obrasci za prijavu i filmovi moraju biti zaprimljeni do 15. ožujka 2016.

Online prijava:

Da biste poslali svoj film, molimo koristite online prijavnicu na http://www.supertoonfestival.com/entry.html. Za potrebe selekcije fimove možete slati u digitalnom obliku preko www.wetransfer.com ,

Samo filmovi proizvedeni u periodu od 2015 do 2017 i pod uvjetom da na sebi imaju engleski podnaslov (ukoliko nisu iz engleskog govornog područja) mogu biti predstavljeni na festivalu. Festival ne naplaćuje nikakvu kotizaciju. Konkurencija izabranih filmova bit će objavljena na službenoj stranici festivala ne kasnije od 31. ožujka 2017 te će svi prijavljeni biti obaviješteni o rezultatima i konačnoj odluci selekcijske komisije putem emaila.

U slučaju nejasnoća, možete ih kontaktirati na mail info@supertoonfestival.com


Pratite nas i na društvenim mrežama: