Potpora predsjednika stranke

I službeno je! Blažević kandidat u Kninu, Dujić kaže da mu neće štetiti ‘afera večera’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nikola Blažević, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Knina, kandidat je HDZ-a za gradonačelnika, a Sanja Bebek za zamjenicu gradonačelnika Grada Knina.

Odluke GO HDZ o određivanju kandidata za gradonačelnika Knina osnažene su potporom predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i predsjednika ŽO HDZ Nediljka Dujića.

‘Naši kandidati zahvaljuju svima na potpori, a posebno kninskoj organizaciji i članstvu HDZ-a. Na lokalnim izborima u svibnju očekujemo pobjedu HDZ-a i vjerujemo u potporu naših sugrađana u cilju ostvarivanja zajedničkih ciljeva’, objavljeno je na stranicama HDZ-a Knin.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić uvjeren je da će nakon lokalnih izbora u svibnju HDZ imati većinu u svih pet gradova županije.

– Nakon prošlih izbora bili smo na vlasti u četiri grada, a sad sam siguran da ćemo nakon ovih biti i u Kninu – kazao je Dujić

Na pitanje koliko Blaževiću može škoditi afera u kojoj se našao kad se fotografirao na večeri s prijateljima u zatvorenom kninskom hotelu ‘Ivan’, Dujić kaže da misli kako je Blažević korektno postupio kad je odstupio s mjesta načelnika Stožera.

– Siguran sam da neće biti presudno u rezultatima koje će polučiti HDZ u Kninu na čelu sa svojim predsjednikom Nikolom Blaževićem koji je od danas i službeno kandidat za gradonačelnika- zaključio je Dujić.

 

 

💪💪💪

Posted by HDZ Šibensko-kninske županije on Tuesday, 23 February 2021


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.