I sutra će biti bure

Hrvatski autoklub upozorava vozače: ‘Očekuje se jaka bura, a snijeg već pada’

Slab snijeg povremeno pada u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Kolnici u mjestimice mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Iz Hrvatskog autokluba vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Uočen je pas na autocesti A1 između čvora Otočac i odmorišta Brloška Dubrava.

Jak vjetar povremeno i mjestimice puše na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo II i Kikovica. Vozi se uz ograničenje brzine, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Zbog jake bure na pojedinim dionicama autocesta i na cestama u priobalju moguća su ograničenja za određene skupine vozila, te promjene u pomorskom prometu.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Za sav promet zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba prema Rijeci na čvoru Oštrovica i prema Fužinama na čvoru Vrata te državna cesta između čvorova Lučice i Kikovica (DC3) u smjeru Rijeke, zbog provođenja kontrole prometa na čvoru Kikovica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.