U zajedničkoj akciji spašavanja sudjelovali su i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja

Helikopteri Hrvatske vojske pomagali u potrazi za nestalom ženom kod ĐevrsakaFoto: HRZ
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Letačka posada 395. eskadrile transportnih helikoptera 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva sudjelovala je danas u akciji potrage za nestalom ženskom osobom na području Đevrsaka kod Kistanja.

Kako stoji na stranici Nestali.hr, radi se o ženskoj osobi rođenoj 1934. godine. Nestanak je prijavljen u ponedjeljak oko 6 sati. Žena je prosijeda, srednje tjelesne građe, a u trenutku nestanka imala je crnu maramu na glavi, dugu smeđu jaknu, crne hlače i crne cipele.

U zajedničkoj akciji spašavanja sudjelovali su i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), a nestala osoba još nije pronađena.

Pukovnik Stepić kazao je kako su pretraživali šire područje sjeverno od mjesta Đevrske.

– Dali smo sve od sebe, praktički smo pretražili svaki pedalj dodijeljenog područja potrage, no osobu nismo pronašli. Na terenu je ostalo dosta zemaljskih tražitelja, a naša posada ostaje i dalje u dežurstvu spremna reagirati na svaki poziv- iznio je pukovnik Stepić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.