HDZ-ovi kandidati na lokalnim izborima treniraju PR

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kako su objavili na svojoj facebook stranici u organizaciji Županijskog odbora HDZ-a, poznati stručnjak za odnose s javnošću Krešimir Macan danas je u prostorijama Županijskog odbora HDZ-a održao edukaciju i trening za kandidate za nadolazeće lokalne izbore.

– Hrvatska demokratska zajednica nastavlja ulagati u svoje ljude koji će svoje lokalne sredine znati nastaviti voditi u bolju budućnost, poručili su iz županijskog HDZ-a.

Na treningu su, uz Nediljka Dujića, predsjednika ŽO HDZ-a, između ostalih, bili i Nelka Tomić, kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica, Goran Pauk koji ide po još jedan mandat župana, Antonijo Brajković, kandidat za gradonačelnika Skradina i Paško Rakić, kandidat za dogradonačelnika Šibenika.

Ne tako davno, sjećamo se kako su i kandidati ‘Kukuriku’ koalicije prošli slične treninge, a pisalo se tada kako je bilo i onih koji su ‘picavali’ što se kasnije moglo i uočiti u njihovim javnim nastupima, jednako kao i osjetan napredak u govorništvu onih koji su bili marljivi učenici škole odnosa s javnošću.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.