'Samo zajedništvom i vrijednim radom možemo doprinijeti ukupnom razvoju'

Gradonačelnik Željko Burić i službeno predao kandidaturu za predsjednika županijskog HDZ-a

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradonačelnik Šibenika i aktualni predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Željko Burić danas je i službeno predao kandidaturu za predsjednika Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim unutarstranačkim izborima.

U Burićevom timu su i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Danijel Mileta, načelnik Općine Promina Tihomir Budanko, ravnateljica Opće Bolnice Šibensko-kninske županije Sanja Jakelić i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Knina Ana Marić.

– Želja nam je osnažiti Hrvatsku demokratsku zajednicu i vratiti je na pobjednički put. Naša formula, spoj mladosti i iskustva, donijela je izvrsne rezultate u gradu Šibeniku. Isti model planiramo primijeniti u funkcioniranju HDZ na razini Šibensko- kninske županije i uvjereni smo da ćemo ostvariti uspjeh. Zahvaljujem mojim suradnicima na podršci i nadam se da će naše iskrene pobude biti vrednovane. Kao predsjednik Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice radio sam na dobrobit čovjeka, našeg grada i naše sredine. Rezultati su vidljivi, ali su ujedno i motivacija i obveza za daljnji rad. Cilj mi je vratiti povjerenje birača u našu stožernu stranku jer samo zajedništvom i vrijednim radom možemo doprinijeti ukupnom razvoju – kazao je pri predavanju kandidature.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.