Reakcija na ostavku Sanje Jakelić

Franko Vidović poručio Upravnom vijeću šibenske bolnice: ‘Igrate se životima ljudi, uđite u politički ring”

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na vijest o neopozivoj ostavci ravnateljice šibenske bolnice Sanje Jakelić reagirao je na svom Facebook profilu saborski zastupnik Franko Vidović.

– Ako je ovo način na koji novo Upravno vijeće misli ‘riješiti’ stvari u bolnici, u debelom su krivu. Dr. Sanja Jakelić se dokazala na mjestu ravnatelja već 5 godina, bez ijedne afere i bez urnebesa u međuıjudskim odnosima, a sve to uz vrlo primjeren odnos prema pacijentima. Žena koja je u sred pandemije Covid19 upravljala Općom bolnicom Šibenik na povjerenje, uz podršku i na zadovoljstvo sugrađana ne zaslužuje ovakav odlazak. İ tu su najmanje bitne stranačke boje. A ako ovim nadobudnim likovima iz Upravnog vijeća OB Šibenik slučajno jesu onda im ide poruka: u krivoj instituciji i na krivoj adresi. Uđite u politički ring i tu se borite, a ne u institucijama koje mukom gradimo! Da su sačekali istek mandata pa doveli ‘svog’ kandidata koji je relevantan ok, to je njihovo pravo. Obezglaviti jednu od najvažnijih ustanova u vrijeme pandemije znači igrati se uspješnošću sustava, pa onda posredno i životima ljudi. Sramotno i neodgovorno – poručio je Vidović.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.