FOTO Tradicija za Praznik rada: Na Krku se slile rijeke ljudi, planulo 2.000 porcija fažola

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nacionalni park Krka i ovog je Praznika rada bio krcat Šibenčanima i izletnicima koji su iskoristili neradni dan i uživali u parku uz besplatne porcije graha koje su tradicionalno dijelili Šibensko-kninska županija i Grad Šibenik.

– Kao i svake godine radimo prvosvibanjsko okupljanje uz podjelu fažola. Podijelili smo otprilike dvije tisuće porcija. Vjerujem da će biti pun Nacionalni park i na zadovoljstvo svih onih koji dolaze ovdje na Skradinski buk. Povod je, naravno, Praznik rada i prilika je za čestitati radnom narodu ove zemlje da provedu ovaj dan u miru i veseljum,a mi koji smo u prilici osigurati bolje sutra za njih i nas, trudimo se to raditi što bolje. S jedne strane smo u povoljnom gospodarskom ciklusu, i to je dobro i vjerujem da ce Republika Hrvatska to iskoristiti u cjelini. S druge strane, prate nas negativni trendovi što se tiče populacije, a razvoj je jedini koji može učiniti da zadržimo ljude ovdje, da se  izboprimo za bolje plaće, više radnih mjesta… – poručio je danas šibensko-kninski župan Goran Pauk.

Kako je bilo na Krki, provjerite u našoj fotogaleriji.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.