FOTO: Oprez: Skliski i mokri kolnici, upalite svjetla na vašim vozilima!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nestabilno i kišno vrijeme zahvatilo je veći dio zemlje. Ni našu županiju nije zaobišla ciklona ‘Kolinda’. Svi vozači pozivaju se oprez prilikom upravljanja vozilima, kako bi se izbjegli mogući problemi.

cesta kisa4

Treba voziti oprezno po mokrim i skliskim kolnicima mjestimice na sjeverozapadu zemlje, u dijelu središnje Hrvatske i Dalmacije i u Slavoniji.

cesta kisa6
Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. U uvjetima smanjene vidljivosti obavezna je vožnja uz upaljena dnevna ili kratka svjetla i tijekom dana za sva motorna vozila-stoji u upozorenju HAK-a.

cesta kisa

Dio naše županije je i jutros zahvatio kratkotrajni neverin koji se većinom držao kopna. I ovaj put su južni obali krajevi ostali bez oborina, dok je u ostatku županije palo između 1 i 3 litre kiše po četvornome metru-javljaju iz Šibenik Meteo tima.

cesta kisa8

I u nastavku dana se očekuje mogućnost za povremene oborine, a drugi oborinski val je izgledniji u drugom dijelu utorka te u srijedu.

cesta kisa3

Uz poštivanje prometnih uputa iz HAK-a te opreznu vožnju trebali bi stići sretno do svojih odredišta, zato imajte na umu ove informacije i imajte oči širom otvorene. Sretan put 🙂


Pratite nas i na društvenim mrežama: