Fodor’s Travel uvrstio naše nacionalne parkove na popis TOP destinacija za 2019. godinu

arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Hrvatski nacionalni parkovi našli su se na prestižnoj listi ‘Fodor’s Go List’odnosno na popisu destinacija koje se moraju posjetiti u 2019. godini, a kojeg objavljuje američki Fodor’s Travel – jedan od vodećih svjetskih izdavačkih kuća za turističke vodiče i druge informativne publikacije o putovanjima.

– Uvrštenje hrvatskih nacionalnih parkova na ovu prestižnu listu dodatna je potvrda iznimnog prirodnog bogatstva naše zemlje koja je upravo u ovom segmentu itekako prepoznata u svjetskim okvirima. Naša očuvana i netaknuta priroda privlači velik broj turista te sam siguran kako će Hrvatska, nakon objave ovog popisa, na svjetskoj turističkoj karti zauzeti još čvršću poziciju, a posebice među onim ljubiteljima putovanja koji preferiraju obilazak jedinstvenih prirodnih lokaliteta –  izjavio je direktor Hrvatke turističke zajednice Kristjan Staničić.

Fodor’s Travel istaknuo je u svojoj objavi sve ljepote koje obilježavaju Hrvatsku, od kristalnog mora na obali do netaknute prirode s brojnim rijekama, jezerima i slapovima.

Urednici Fodorsa svake godine objavljuju listu destinacija, a ove godine se našla i Hrvatska  listi. Sve destinacije s popisa bit će promovirane kroz objavljeni članak dostupan na poveznici, ali i kroz web stranice i društvene mreže na kojima je taj američki turistički vodič aktivan.

(FOTO: Arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama: