Objavljen popis testnih centara u Hrvatskoj

Evo gdje se sve možete testirati u Šibensko-kninskoj županiji. Bez uputnice test plaćate 850 kuna

Na stranici Koronavirus.hr, službenoj stranici Vlade za informacije o toj zaraznoj bolesti, objavljen je popis svih mjesta u Hrvatskoj na kojima je moguće obaviti testiranje. Ono je, kako je već poznato, besplatno za sve koji imaju liječničku uputnicu, dok ostali moraju platiti testiranje.

U Šibensko-kninskoj županiji građani se mogu testirati u Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, u šibenskoj Općoj bolnici, Općoj i veteranskoj bolnici Hrvatski ponos u Kninu te na punktu za testiranje turista. Oni koji nemaju uputnicu, testiranje će u županijskom Zavodu za javno zdravstvo platiti 850 kuna.

Inače, u nekim dijelovima Hrvatske za testiranje će građani morati izdvojiti i po 1500 kuna, primjerice u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ili po 1000 kuna, koliko koštaju testiranja u Međimurskoj i Osječko-baranjskoj županiji za hitne slučajeve.

Cijeli popis provjerite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.