Najtopliji dio dana jedva dvoznamenkast

Dva dana do nove kiše, pa još dva suha dana i opet kiša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U ovo prohladno jutro možemo vam barem najaviti sunčan dan uz sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Od srijede promjenjivo, povremeno i pretežno oblačno, uz južni vjetar i jugo, a u četvrtak opet kiša, ponegdje i obilnija.

Jutro je na šibenskom području vedro uz sjeverozapadni vjetar. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Pirovcu, Murteru, Jezerima i na Žirju 6 °C, u Skradinu i Rogoznici 5, u Šibeniku, Vodicama, Primoštenu i Bilicama 4, u Kninu i Drnišu 3, u Kistanjama 2, u Oklaju i na Miljevcima 1, a na Promini -2 °C.

U Dalmaciji danas pretežno sunčano. Najviša temperatura pritom oko 10 °C, a malo niža u unutrašnjosti, gdje ujutro može biti mraza. Puhat će slaba i umjerena, ponegdje jaka bura i sjeverni vjetar, ujutro još lokalno i s olujnim udarima. Kasnije će oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak, prema kraju dana na jugozapadnjak.

Na moru će sutra opet zapuhati jugo i južni vjetar, u četvrtak i jaki, a u petak bura. Na kišu treba računati u srijedu na sjevernom Jadranu, u četvrtak posvuda, mjestimice moguće i obilniju, a u petak će je još biti uglavnom na jugu.

U subotu je povećana vjerojatnost za izostanak oborine, a u nedjelju ponovno za padanje kiše, u unutrašnjosti i snijega.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRT


Pratite nas i na društvenim mrežama: