Testirano 418 uzoraka

Duplo više novooboljelih u našoj županiji nego jučer. U šibenskoj bolnici preminuo muškarac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 111 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije i to 69 osoba s područja Šibenika, 18 osoba s područja Vodica, osam osoba s područja Tisnog, pet osoba s područja Bilica, po dvije osobe s područja Skradina, Knina, Murtera i Unešića te po jedna osoba s područja Drniša, Tribunja i Pirovca. Preminula je muška osoba starije životne dobi (1935. godište), koja se liječila u šibenskoj bolnici.

Trenutno su 264 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 29 osoba, od kojih su tri osobe na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u) te jedna osoba  na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 574 osobe. Od toga je 549 bliskih kontakata oboljelih, a za 25 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 418 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.