Čeka se reakcija i iz HDZ-a

Doznali smo što je slavio Blažević u kninskom hotelu, danas očitovanje župana Pauka o aferi

Čitatelj
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibensko-kninski župan Goran Pauk danas će, kako doznaje Šibenski portal,  reagirati na aferu oko svog zamjenika i načelnika županijskog Stožera civilne zaštite Nikole Blaževića čija je fotografija s još šest muškaraca iz jednog kninskog hotela, u vrijeme zabrane rada ugostitelsjkih objekata, izašla u javnost. Podsjetimo, župan po službenoj dužnosti imenuje načelnika Stožera, pa je u njegovoj ovlasti i razrješenje.  Za očekivati je da župan tako i odluči s obzirom da se afera ne stišava unatoč pokušajima Blaževića da se opravda kako nije fotografiran u hotelu i da nije kršio epidemiološke mjere.

Na svom je Facebooku napisao i da je bio gost rođaku na proslavi važnog privatnog događaja. Šibenski portal dozanje da je proslavu organizirao njegov rođak čija je kćer hrvatska rukometna reprezentativka, a u povodu osvajanja brončane nedalje na Europskom prvenstvu krajem prošle godine. Hotel, u kojem je nastala sporna fotografija, u vlasništvu je još jednog istaknutog HDZ-ovca pa je za pretpostaviti da je zato proslava organizirana na tom mjestu, u vrijeme kad objekt ne radi. Ono što je čudno svakako je činjenica da je nekome uopće palo na pamet fotografirati se u tim uvjetima. Navodno je fotografija izašla tako što ju je jedan od prisutnih, bivši dožupan, stavio za profilnu sliku na svom Whatsapp-u dok nekom nije palo na pamet da je to inkriminacija. Pitanje je i jel to napravio slučajno ili, pak, namjerno, s obzirom na prisutnost Blaževića koji je navodno na proslavu stigao naknadno, kad je večera već počela.

U svakom slučaju, Blaževića vjerojatno čekaju sankcije, a javnost bi to trebala doznati danas. Svoje očitovanje najavio je i županijski HDZ.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: