Odabrano 12 ponuditelja

Doznajte tko je dobio kućice na ovogodišnjoj Adventuri

Na Javni poziv za najam kućica na Adventuri 2020., koja bi ove godine trebala trajati od 3. prosinca do 3. siječnja, pristiglo je  ukupno 15 ponuda u dvije kategorije i to dvanaest u kategoriji ‘Ugostiteljstvo’ i tri prijave u kategoriji ‘Slatko i slano’, priopćeno je iz Turističke zajednice.

U kategoriji ‘Ugostiteljstvo’ odabrano je deset ponuditelja te ćemo tako ove godine u đardinu vidjeti ekipu iz Tommaseo grupe, Kluba Šibenčana, UO Peka, UO Deda, Šibenske pivovare, UO Noram, Dalmatino 022, Fast break i Pink Banannu.

U kategoriji ‘Slatko i slano’ odabrana su dva ponuditelja i to UO Tonka i UO Žana.

Ovogodišnja Adventura zasigurno će se razlikovati od prethodnih zbog epidemioloških mjera i neizvjesne situacije, čega su i sami organizatori svjesni, ali nadaju se će situacija do prosinca biti povoljnija.

– Godina u kojoj se nalazimo puna je novih izazova i problema kojih smo svakim danom sve svjesniji, a iznimka nije ni naša najdraža zimska manifestacija – Adventura. Želja svih u organizaciji ovog projekta je da sve što radimo bude na zadovoljstvo svih naših sugrađana i njihovih gostiju, a u prvom nam je redu briga o njihovoj sigurnosti i zdravlju. Svjesni svih izazova koje je pandemija virusa donijela sa sobom, ali isto tako svjesni želje i potrebe da se ova manifestacija održi, želimo vam dati do znanja da, u ovim potpuno nepredvidivim okolnostima, postoji mogućnost da ovogodišnje Adventure neće biti ili da će biti, ali s značajno smanjenim sadržajima. Kako ove informacije još nemamo, a rokovi za organizaciju se skraćuju, odlučili smo da ovaj poziv raspišemo u nadi da će situacija do prosinca biti povoljnija i da ćemo zajedno proživjeti još jednu Adventuru – poručili su organizatori kad su objavili poziv za najam kućica.

Što se tiče pozicija kućica one su sljedeće:

Tommaseo grupa j.d.o.o. – A
Klub Šibenčana j.d.o.o. – A2
U.O. Peka – A3
U.O. Šibenik – A4
U.O. Deda – A5
Šibenska pivovara – B1
U.O. Noram – B2
U.O. Dalmatino 022 – B3
Fast break j.d.o.o. –  B4
U.O. Pink Bananna – B5

1. UO Tonka – C2
2. UO Žana – C3

Nadamo se da će situacija do početka Adventura biti bolja te da ćemo i ove godine uživati u božićnom ugođaju uz kuhano vino, buncek i ostale zimske radosti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.