Doznajemo tko su HDZ-ovi kandidati za zamjenike županu Pauku

Oba zamjenika županu Goranu Pauku ovaj će put biti iz HDZ-a, potvrdio je Nediljko Dujić za Šibenski portal početkom tjedna, a danas je najavio da će njihova imena biti poznata za desetak dana. Kako neslužbeno doznajemo, kandidati će biti Ante Parat, dugogodišnji ravnatelj Županijske uprave za ceste i Ana Marić, aktualna potpredsjednica Skupštine Šibensko-kninske županije s područja Knina.

ana marić

– Mi smo trenutno u situaciji da biramo najkvalitetnije ljude, a njihova će imena biti poznata za desetak dana. Sigurno da su Ante Parat i Ana Marić kvalitetni ljudi i da ne bi bilo nikakvih zapreka da oni budu odabrani, dapače no, ponavljam, znat će se ubrzo, kazao je Nediljko Dujić, predsjednik županijskog HDZ-a.

Ante Parat

Spekuliralo se da će jedna od kandidatkinja za dožupanicu biti i Jadranka Fržop koja je, na vlastiti zahtjev, prošli četvrtak razrješena dužnosti pomoćnice ministra mora, pomorstva i infrastrukture pa se nakon više od godinu dana vraća iz Zagreba, ali se još ne zna koji će biti njezin sljedeći posao.

HDZ je, nakon više godina, tako odlučio u borbu za župana i njegove zamjenike krenuti s vlastitim kadrovima, no već su najavili da će moguće partnere iz nekih drugih opcija zadovoljiti na neki drugi način. Primjerice, za lojalnost u Gradskom vijeću Šibenika bit će nagrađen dr. Ivo Blaće koji ide na listu za županisjku skupštinu.

HDZ se nije odrekao ni HSS-a s kojim se također pregovara o mogućoj podršci, kao i s još nekim opcijama, ali kako kažu u toj stranci, nema žurbe jer je krajnji rok za kandidature tek 9. svibnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.