Domaći i strani chefovi educirat će hrvatske profesionalne kuhare i ugostitelje

Pratite nas i na društvenim mrežama:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Organizatori festivala Okusi Mediteran ili Taste the Mediterranean pozivaju vas na kulinarske edukacije poznatih inozemnih i domaćih chefova koje će se održati za hrvatske profesionalne kuhare i ugostitelje. Sve radionice su besplatne, no prethodno se potrebno prijaviti na tastethemediterranean@gmail.com  ili nazvati na broj 098 166 6607.

Radionice će se održati u coffee& cakes Moderato Cantabile, Stjepana Radića 1, u Šibeniku, a mi vam donosimo raspored:

Subota, 03.06.2017. od 10:30- 13:45 sati

  • 10:30-11:30 Kunty Moureau, Belgian Food Mood predstavlja projekt  GJ COOK- PLACEMATS – chef Jeremy Girvan, Bruxelles, uz kulinarsku prezentaciju
  • 11:30-12:30 „Komunikacija osjetila“ – cooking show Kulinarskog instituta Kul In

Sudionici: voditelj edukacije Zdavko Perić, predavači Tomislav Primorac, Marko Hernaut, Lovro Miklaužić, alumni: Lena Šarić – restoran Boškinac, Lucija Bilobrk – restoran Plavi podrum, Ana Mateja Grgurević – restoran El Toro, Karlo Moretti, restoran Nono i internacionalni polaznici.

  • 12:45-13:45 „Suvremeno slastičarstvo“, chef slastičar Yoan Dessarzin, Hotel Dieu-Intercontinental, Marseille
  • Pozvnica za kulinarske edukacije

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.