Akcija Crvenog križa od 8. do 13. ožujka

Dobrovoljno darivanje krvi u Šibeniku, Murteru, Vodicama, Drnišu, Kninu i Pirovcu. Provjerite raspored

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Društvo Crvenog križa Šibensko-kninske županije poziva građane na dobrovoljno darivanje krvi koj će se održavati od 8. do 13. ožujka u Šibeniku, Murteru, Vodicama, Drnišu, Kninu i Pirovcu.

– Poštovane darivateljice i darivatelji krvi i svi koji to želite postati, pozivamo Vas na akcije darivanja krvi. Potrebe za krvi su izuzetno velike – poručili su iz Crvenog križa.

U ponedjeljak, 8. ožujka, od 9 do 14 sati možete donirati krv u Šibeniku u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa.

Akcija dobrovoljna darivanja krvi bit održana u Murteru 9.ožujka od 9.30 do 11.30 sati u sportskoj dvorani OŠ Murterski škoji.

Krv možete donirati u Vodicama, 10. ožujka od 8 do 12 sati u Gradskoj knjižnici Vodice.

U četvrtak, 11. ožujka akcija će biti održana u Drnišu u prostorijama HGSS-a od 8.30 do 13.30 sati, a dan poslije u Kninu od 8 do 13 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Knin.

Krv možete donirati i u Pirovcu u subotu, 13. veljače, od 9.30 do 11.30 u prostorijama DVD-a Pirovac.

– Samo jedna doza darovane krvi može spasiti do tri ljudska života stoga pozivamo sve darivatelje krvi i one  koji to žele postati da se odazovu na akciju darivanja tekućine koja mnogima znači i život i zdravlje. Društvo Crvenog križa Šibensko-kninske županije zahvaljuje  u ime svih kojima je krv potrebna – dodaju organizatori.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.