U bolnici se liječi četvero zaraženih

Dobre vijesti i danas: U našoj županiji nema novooboljelih od COVID-a

Drugi dan za redom u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Trenutno su 34 osobe zaražene od kojih se četvero liječi na Odjelu infektologije šibenske Opće bolnice. Ostali imaju blaže simptome i u samoizolaciji su, na kućnom liječenju. Od jučer jsu uzeta četiri uzorka na SARS-CoV-2 virus.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije još su 84 osobe, od kojih su 74 kontakti oboljelih, a 10 osoba je ušlo u Hrvatsku iz trećih zemalja zbog čega im je određena mjera samoizolacije. U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjere samoizolacije, niti je zabilježeno kršenje te mjere.

Županijski Stožer moli građane i turiste da se i dalje pridržavaju svih protuepidemijskih mjera, kako bi bila nastavljena relativno povoljna epidemiološka situacija.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.